Wie kunt u tegenkomen als u onze school binnenstapt?
Uiteraard onze directeur, Elly Berghout, of onze adjunct-directeur, Miranda van der Starre of één van onze intern begeleiders (IB-ers), Marleen Kroes of Marijke Halma. Mocht u bellen dan is de kans groot dat u onze administratieve medewerker, Jeanne Torenvlied, aan de telefoon krijgt.  Joyce Gepkens verzorgt alle ICT op onze school.

Als u een kijkje in de klas neemt, dan komt u de volgende leerkrachten tegen

Naast dit team vindt u uiteraard onze directeur, Elly Berghout en adjunct-directeur, Miranda van der Starre maar ook:
Marleen Kroes: intern begeleider,
Marijke Halma: intern begeleider (gr 6a,7a, 8a)
Marélien Buijs: bovenbouw coördinator,
Joyce Gepkens: ICT-er en MediaCoach
Nancy Moerkerken: ICT-er digi lokaal
Jeanne Torenvlied: administratief medewerker,
Marianne Bik: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Celest Slabbekoorn: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Marijn Sellink: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Fleur van Houwelingen: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Maaike Verweij: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Wendy van der Spek: ondersteuning en begeleiding van leerlingen
Shaquille Warren: gymdocent
Brahim Laraba: conciërge.

Komend jaar krijgt de school weer extra gelden om in te zetten voor werkdrukverlaging en 'lichte ondersteuning'. Leerkrachten zullen volgens een schema vrij geroosterd worden en extra tijd krijgen om hun taken te doen, zoals de klassenadministratie, kindgesprekken, toetsen afnemen enz. Ook zal er extra tijd zijn voor de begeleiding van kinderen. Saskia Scheerhoorn zal dit jaar de Klimopklas begeleiden en muzieklessen verzorgen voor alle groepen.