Nieuwe ouders
Wij heten u van harte welkom op CBS De Acker

Wanneer u overweegt uw kind op onze school aan te melden, kunt u een afspraak maken met de directie voor een bezoek aan onze school. Tijdens dit bezoek kunt u de school bekijken, terwijl er in de groepen wordt gewerkt. Zo kunt u een goede indruk van onze school krijgen.

Uiteraard vindt u hier op de website ook allerlei informatie over onze school en kunt u via de groepspagina’s alvast een kijkje in de verschillende groepen nemen!
Maar wij vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek toe te lichten hoe onze school werkt.

In dit gesprek komt aan de orde wat onze school te bieden heeft op het gebied van:
- identiteit
- onderwijs
- zorgstructuur
- samenstelling van de groepen
- leerkrachten team
- extra activiteiten
- buitenschoolse activiteiten
- ouderparticipatie

Daarnaast krijgt u uiteraard een rondleiding door onze school, zodat u ook kan zien hoe wij in de praktijk werken.
Bij kinderen die in een hogere groep instromen  neemt de schooldirectie vooraf contact op met de directie van de oude school om gegevens op te vragen. Het is van belang dat vooraf ook alle rapporten van het kind worden meegenomen.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Elly Berghout
directeur CBS De Acker