010 - 521 15 55 info.cbsdeacker@spectrum-spco.nl

Stichting voor Protestants Christelijk Onderwijs

Spectrum is een stichting voor protestants christelijk onderwijs met acht scholen in de gemeente Lansingerland. Scholen waar elke leerling alle ruimte en zin krijgt in leren. En alle ruimte om te groeien.

Met ruim 200 gedreven personeelsleden zetten we ons elke dag met hart en ziel in om de ruim 2000 kinderen toekomstgericht onderwijs te bieden, waarmee zij leergierige, wereldwijze leerlingen worden. We bieden een veilige en uitdagende omgeving waarin talenten onderzocht en ontwikkeld kunnen worden.

Zin in Leren!

Naar welke basisschool je je kind laat gaan, is een hele belangrijke keuze.
Bij Spectrum begrijpen we dat. Daarom zorgen we op onze scholen voor een veilige plek waar jouw zoon of dochter zich kan ontwikkelen tot een leergierig, wereldwijs kind. We bereiden ze voor op het leven ná school.

Spectrum gaat voor de beste kwaliteit

Als ouder wil je alleen het beste voor je kind. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom zetten we als scholen vol in op kwaliteit. Als het gaat om onderwijs, maar ook als het gaat om beleid, organisatie, wetgeving en andere zaken.

Onze ambitie op dat gebied wordt gelukkig ook onderschreven in documenten zoals het Inspectierapport en het Visitatierapport bestuurlijke Zelfevaluatie. En daar zijn we trots op.

De documenten zijn in te zien op de website van Spectrum SPCO.

Documenten

Visie en Missie van Spectrum SPCO

Wij willen kinderen een veilige, uitdagende en plezierige omgeving bieden, waarin zij hun talenten kunnen onderzoeken en verder ontwikkelen. Door het bieden van christelijk en passend onderwijs en het stimuleren van een onderzoekende en ontwerpende houding, krijgen kinderen wat zij nodig hebben om te groeien. Persoonlijk afgestemd op ieder kind.

Kinderen zijn unieke en leergierige burgers van een veranderende maatschappij in de 21e eeuw. Vanuit onze christelijke traditie geven wij hen normen en waarden door, waarbij we openstaan voor alle kinderen, culturen en religies. We bereiden de kinderen goed voor op het leven en werken in deze maatschappij door te richten op onderzoek, creatie en samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat leerlingen zich beter ontwikkelen als zij zin krijgen in leren. Daarom is ‘zin in leren’ ons motto en onze drijfveer.

Meer lezen

Geïnteresseerd in onze school?

Wij komen graag met je in contact. Maak een afspraak of vraag een rondleiding aan en wij verwelkomen je op De Acker.